Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Τάσεις φωτιστικών για το 2013

Φέτος, η τάση της μόδας προτάσσει ένα φωτεινό και έντονο decor για το σπίτι. Το νέο χρώμα για το 2013 είναι το σμαραγδένιο πράσινο.
Το 2013 έχει φέρει μια μεγάλη τάση προς την ενεργειακή απόδοση κάτι που έχει αναπάντεχα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ζήτηση για LED, αλογόνου, φθορισμού και φωτισμού xenon. Αυτοί οι τύποι φωτισμού παράγουν μεγαλύτερες ποσότητες φωτός για κάθε watt ενέργειας που χρησιμοποιούν. Πλέον, θα έχετε χαμηλότερους λογαριασμούς στη ΔΕΗ αλλά και μεγαλύτερη φωτεινότητα!
Από την άποψη των φωτιστικών και την τοποθέτηση, οι σχεδιαστές λένε ότι οι τάσεις φωτισμού για το 2013 θα συνεχίσουν να είναι τα trackin lights στην κουζίνα, αλλά και στο σαλόνι.
Όταν επιλέγετε φωτιστικά σας για τους κύριους τομείς της οικίας σας - κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό και υπνοδωμάτιο - να διαλέξετε κάτι που αφενός ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο αλλά και κάτι που κάνει αίσθηση. Ψάξτε για μοναδικά φωτιστικά που εφιστούν την προσοχή σε έργα τέχνης ή μια συγκεκριμένη περιοχή του δωματίου. Οι Πολυέλαιοι ανέκαθεν προσθέτουν στυλ και ένα διακοσμητικό σημείο εστίασης. Παραδοσιακά προορίζονται για την τραπεζαρία, οι σχεδιαστές ενσωματώνουν πολυελαίους στην κουζίνα, στα υπνοδωμάτια, στο φουαγιέ αλλά και στα μπάνια. Όπως και άλλα φωτιστικά σώματα,
οι Πολυέλαιοι είναι πραγματικά ένα κομμάτι τέχνης και μπορεί να είναι στολισμένοι, ρουστίκ, μοντέρνα και παραδοσιακά.

Πατήστε εδώ για να βρείτε τα καλύτερα φωτιστικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!