Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Travel Sim Card - Για να έχετε ένα ήρεμο και οικονομικό ταξίδι στο εξωτερικό

Προμηθευτείτε μια Travel Sim πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας για μια ξένη χώρα και πείτε αντίο στα προβλήματα και υπέρογκα έξοδα με τα οποία συνοδεύετε το Roaming. Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τον κανονικό σας αριθμό κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό, θα καταλήξετε με έναν τεράστιο λογαριασμό μόλις γυρίσετε στην Ελλάδα.

Εκτός από τα προβλήματα των υπέρογκων χρεώσεων θα έχετε να αντιμετωπίσετε και προβλήματα σχετικά με το σήμα και με το δίκτυο της χώρας στην οποία θα βρίσκεστε. Είτε ταξιδεύετε για αναψυχή είτε για δουλειά, είμαστε σίγουροι πως σε καμία περίπτωση δεν θέλετε να έχετε άγχος για το πως θα επικοινωνήσετε και να κρατάτε χρονόμετρο κάθε φορά που μιλάτε για να μην έχετε πολύ υψηλές χρεώσεις.

Η καλύτερη εναλλακτική για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο είναι να έχετε προμηθευτεί εκ των προτέρων κάποια Travel Sim Card (γνωστές και ως Roaming Sim Cards ή International Sim Cards).

Επιλέγοντας να χρησιμοποιήσετε κάποια Travel Sim Card θα ελέγχετε απόλυτα τα έξοδα σας για τηλεφωνική επικοινωνία, αφού δεν υπάρχουν συμβόλαια και ανανεώνεται απλά όποτε χρειάζεστε να την χρησιμοποιήσετε. Δεν είναι κλασσική καρτοκινητή σαν αυτές που γνωρίζετε, με την έννοια ότι δεν χρειάζεται να βρείτε περίπτερο ή κάποιο κατάστημα για να ανανεώσετε τον χρόνο ομιλία σας. Μπορείτε να ανανεώνετε όποτε θέλετε μέσω πιστωτικής ή μέσω κάποια προπληρωμένης κάρτας. Οι περισσότερες Travel Sim Cards, όπως είναι και η MySims2Go προσφέρουν δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις, ενώ οι εξερχόμενες κλήσεις είναι πολύ φθηνές σε σχέση με το αν κάνατε χρήση του κανονικού σας αριθμού. Επίσης δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το δίκτυο και το σήμα, η κάρτα θα συγχρονίζεται αυτόματα στο δίκτυο με την μεγαλύτερη κάλυψη και το υψηλότερο σήμα.

Εκτός από φθηνές χρεώσεις για κλήσεις εξωτερικού θα έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε και το διαδίκτυο για ότι θέλετε με πολύ φθηνές χρεώσεις. Για παράδειγμα η MySims2Go χρεώνει μόλις 0,39 ευρώ ανά MegaByte για internet σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πριν φύγετε για το ταξίδι σας στο εξωτερικό αγοράστε μία Travel Sim Card και ξένοιαστε από τις υπέρογκες χρεώσεις Roaming.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου