Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Φωτιστικά - η έυκολη και φθηνή επιλογή για αλλαγή διακόσμησης


fotistika

Έχετε ποτέ σκεφτεί για την σημασία των φωτιστικών στη διακόσμηση της κατοικία σας; Η αντικατάσταση ή αναβάθμιση των φωτιστικών σας μπορεί να είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε μια άλλη νότα και να αλλάξετε το ύφος του εσωτερικού σας χώρου.

Σκεφτείτε μερικά από τα πιο φιλόδοξα έργα βελτίωσης της διακόσμησης της κατοικίας σας που έχετε αναλάβει. Μήπως έχετε τελειώσει ποτέ αυτό το έργο; Πόσο καιρό σας πήρε; Οι άνδρες συνήθως αισθάνονται την ανάγκη να φτιάξουν κάτι. Ίσως κάποια ράφια για το γκαράζ ή ένα καινούργια ράφι για τα μπαχαρικά. Οι γυναίκες διαλέγουν συνήθως τη διαδρομή της αλλαγής ταπετσαρίας, την επιλογή νέων χρωμάτων για τα χαλάκια του μπάνιου και ασορτί καλύμματα για το κάθισμα της τουαλέτας. Πριν κάνετε οτιδήποτε σε ένα δωμάτιο, θα πρέπει να εξετάσετε πρώτα τα φωτιστικά. Οι περισσότεροι επαγγελματίες διακοσμητές λένε ότι τα φωτιστικά σαλονιού σε ένα δωμάτιο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί ο επισκέπτης.

Σκεφτείτε πόσο σημαντικός είναι ο φωτισμός στα σπίτια μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι ποτέ δεν κάνουν. Παίρνουν μία λάμπα, ώστε να μπορούν να δουν. Μια γρήγορη αναζήτηση σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης θα σας δείξει τις άπειρες επιλογές που έχετε για την επιλογή των φωτιστικών σας. Έρχονται σε πολλά σχήματα, μορφές, μεγέθη, στυλ και χρώματα. Τι λένε τα φωτιστικά σας για εσάς; Τι συμβολίζουν για εσάς και την προσωπικότητα σας ;

Αναρωτηθείτε τι τεράστια αλλαγή θα είναι για το σπίτι σας αν αντικαταστήσετε το παλιό φωτιστικό δαπέδου με ένα κρεμαστό φωτιστικό κόσμημα, ή ένα φωτιστικό τοίχου. Θέλετε να έχετε ποικιλία ή ομοιόμορφο φωτισμό; Google is your friend. Σας συστήνουμε να κάνετε έρευνα αγοράς να και να εξερευνήσετε τις άπειρες επιλογές που θα έχετε μπροστά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου